Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Nuobariene, Lina"'
Autor:
Nuobariene, Lina, Cizeikiene, Dalia, Gradzeviciute, Egle, Hansen, Åse S., Rasmussen, Søren K., Juodeikiene, Grazina, Vogensen, Finn K.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):766-772
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2012 48(2):190-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nuobariene, L, Arneborg, N & Hansen, Å S 2014, Phytase active yeasts isolated from bakery sourdoughs . in 9th Baltic Conference on Food Science and Technology "Food for Consumer Well-Being" : FOODBALT 2014-conference proceedings . Latvia University of Agriculture, Baltic Conference on Food Science and Technology, pp. 223-227, Baltic Conference on Food Science and Technology 2014, Jelgava, Latvia, 08/05/2014 . < http://llufb.llu.lv/conference/foodbalt/2014/FoodBalt_Proceedings_2014.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::e24fae9cf32292c81e0e1b08cb9134b4
https://curis.ku.dk/ws/files/123615440/2014_Nuobariene_PHYTASE_ACTIVE_YEASTS_ISOLATED_FROM_BAKERY_SOURDOUGHS_FoodBalt_Proceedings_2014_223_227.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/123615440/2014_Nuobariene_PHYTASE_ACTIVE_YEASTS_ISOLATED_FROM_BAKERY_SOURDOUGHS_FoodBalt_Proceedings_2014_223_227.pdf
Autor:
Nor Qhairul Izzreen, M. N., Nuobariene, Lina, Rasmussen, Søren K., Arneborg, Nils, Hansen, Åse S.
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Nov/Dec2017, Vol. 94 Issue 6, p922-927, 6p