Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Nunes, Aline"'
Autor:
Nunes, Aline Siqueira
Popularmente conhecidas como flowering stones ou ice plants, as plantas da família Aizoaceae (Caryophyllales) caracterizam-se por suas folhas suculentas morfologicamente diversas. Com centro de origem no sul da África, a maior parte das espécies p
Autor:
Vieira Nunes, Aline Raquel, Borborema, Sinara, F. Azevedo Cossú, Caio Marcello, Sales Araújo, Leonardo, Dille, Jean, Malet, Loïc, Kaufman, Michael J., de Almeida, Luiz Henrique
Publikováno v:
In Journal of Materials Research and Technology July-August 2024 31:4104-4112
Autor:
Nunes, Aline, Azevedo, Gadiel Zilto, dos Santos, Beatriz Rocha, Lima, Giuseppina Pace Pereira, Moura, Sidnei, Maraschin, Marcelo
Publikováno v:
In Food and Humanity May 2024 2
Autor:
Nunes, Aline, Azevedo, Gadiel Zilto, Santos, Beatriz Rocha dos, Liz, Mariane Souza Melo de, Schneider, Felipe Silveira de Souza, Rodrigues, Eva Regina de Oliveira, Moura, Sidnei, Maraschin, Marcelo
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1423-1435
Autor:
Nunes, Aline, Sforça, Mauricio Luis, Rocco, Silvana Aparecida, Azevedo, Gadiel Zilto, dos Santos, Beatriz Rocha, Borges, Cristine Vanz, Lima, Giuseppina Pace Pereira, Moura, Sidnei, Maraschin, Marcelo
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nunes, Aline Martins
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNISULUniversidade do Sul de SCUNISUL.
Introduction: This dissertation presents the studies developed from the Leandra australis plant among the Brazilian biodiversity, which has chemical potential and no studies were conducted for the purpose of technological prospection of this species.
Externí odkaz:
http://www.riuni.unisul.br/handle/12345/5776
Autor:
Lima, Giuseppina Pace Pereira, Costa, Vladmir Eliodoro, Nunes, Aline, Basílio, Leticia Silva Pereira, Borges, Cristine Vanz, Monteiro, Gean Charles, Minatel, Igor Otavio, Denadai, Juliana Celia, Orsi, Ricardo, Vianello, Fabio, Maraschin, Marcelo
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 November 2023 427