Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nugrahedi, P.Y."'
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:421-427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nugrahedi, P.Y.
Title: Glucosinolates during preparation of Brassica vegetables in Indonesia Dutch translation of title: Effecten van Indonesische bereidingsmethoden op gezondheidsbevorderende stoffen in groenten Title/description for non-professionals: Effects of I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::36ffa8b7c1b8b3e336ec7a0d06133b8e
https://research.wur.nl/en/publications/glucosinolates-during-preparation-of-brassica-vegetables-in-indon
https://research.wur.nl/en/publications/glucosinolates-during-preparation-of-brassica-vegetables-in-indon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.