Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Ntone, Eleni"'
Autor:
Yang, Jack, Kornet, Remco, Ntone, Eleni, Meijers, Maud G.J., van den Hoek, Irene A.F., Sagis, Leonard M.C., Venema, Paul, Meinders, Marcel B.J., Berton-Carabin, Claire C., Nikiforidis, Constantinos V., Hinderink, Emma B.A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2024 155
Autor:
Ntone, Eleni, Yang, Jack, Meinders, Marcel B.J., Bitter, Johannes H., Sagis, Leonard M.C., Nikiforidis, Constantinos V.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces September 2023 229
Autor:
Ntone, Eleni, Qu, Qiyang, Gani, Kindi Pyta, Meinders, Marcel B.J., Sagis, Leonard M.C., Bitter, Johannes H., Nikiforidis, Constantinos V.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Autor:
Ntone, Eleni, Kornet, Remco, Venema, Paul, Meinders, Marcel B.J., van der Linden, Erik, Bitter, Johannes H., Sagis, Leonard M.C., Nikiforidis, Constantinos V.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Autor:
Ntone, Eleni, van Wesel, Tessa, Sagis, Leonard M.C., Meinders, Marcel, Bitter, Johannes H., Nikiforidis, Constantinos V.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 February 2021 583:459-469
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2020 102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ntone, Eleni
Oilseeds, containing high amounts of proteins and lipids -essential structuring and nutritional ingredients in foods- are one of the most promising ingredient sources for food applications. The current oilseed ingredient valorization process focuses
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ade7877bdefe1e3180f168bab49cc194
https://doi.org/10.18174/554792
https://doi.org/10.18174/554792
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.