Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ntakoulas, D.D."'
Autor:
Tsagkaris, A.S., Bechynska, K., Ntakoulas, D.D., Pasias, I.N., Weller, P., Proestos, C., Hajslova, J.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2023 119
The current study investigated the effect of different thermal and non-thermal procedures for the estimation of the optimum conditions of treatment of different honey types (erica, cotton, thyme, eucalyptus and pine honey) to avoid or delay crystalli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::711bbb8e8af3eaa7d6dbb30189765fc8
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009091
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009091
The current study investigated and determined the major compounds of six essential oils derived from different plant species cultivated in Greece (Lavandula angustifolia, Origanum vulgare, Pistacia lentiscus var. chia, Citrus reticulata, Citrus limon
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::5692f1aadb48f8b54d24279f74daaa83
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984822
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2984822
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.