Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Nozawa, Hisanori"'
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 2005 140(3):395-402
Publikováno v:
北海道大学水産科学研究彙報. 66(1):1-7
In Japan, the Japanese scallop aquaculture industry has started in Lake Saroma, Hokkaido. Recently, the scallop in the lake are produced from 4,000 tons to 9,000 tons in year by hanging culture. However, mass die-offs of cultured scallops have been f
Autor:
Nozawa, Hisanori1 nozawa@fish.hokudai.ac.jp, Ezou, Mai1
Publikováno v:
Fisheries Science. Nov2009, Vol. 75 Issue 6, p1445-1452. 8p. 2 Black and White Photographs, 3 Diagrams, 2 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Fisheries Science. Oct2001, Vol. 67 Issue 5, p912-919. 8p. 1 Diagram, 4 Charts, 10 Graphs.
Publikováno v:
Fisheries Science. Oct2001, Vol. 67 Issue 5, p920-927. 8p. 2 Diagrams, 11 Graphs.
Autor:
Nozawa, Hisanori, Seki, Nobuo1
Publikováno v:
Fisheries Science. Jun2001, Vol. 67 Issue 3, p493-499. 7p.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part B 1999 124(2):181-186
Publikováno v:
日本水産学会誌. 77(4):665-673
サンマの高鮮度維持を企図し,魚の生臭みや品質低下の原因となるトリメチルアミン-N-オキシド(TMAO)分解物の生成抑制方法を検討した。その結果,サンマを漁獲後ただちに海水氷に浸
Publikováno v:
Fisheries Science. Apr2001, Vol. 67 Issue 2, p383-385. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.