Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"Nozaki Tsutomu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); 2/1/2019, Vol. 84 Issue 2, p339-348, 10p, 3 Charts, 5 Graphs
Publikováno v:
International Compressor Engineering Conference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______540::4b9cbcdbe5e44262d765c9703eab312f
http://docs.lib.purdue.edu/icec/1979
http://docs.lib.purdue.edu/icec/1979
Publikováno v:
ISIJ International. 32:157-163
The chemical compositions of tundish flux were studied to decrease oxygen content in molten steel in the tundish. Production scale experiments revealed that high basicity flux (CaO/SiO2≥11.0) is superior in decreasing oxygen content, compared with
Publikováno v:
ISIJ International. 31:40-45
Surface and internal defects of cold rolled steel sheet attributable to steelmaking conditions arise from the entrapment, by the solidifying shell in the continuous casting mold, of alumina clusters, mold powder, and argon gas bubbles blown into the
Publikováno v:
Tetsu-to-Hagane. 76:1847-1854
Publikováno v:
International Compressor Engineering Conference
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______540::fd60b9d264202fff648e83873acd822a
http://docs.lib.purdue.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=2816&context=icec
http://docs.lib.purdue.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=2816&context=icec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.