Zobrazeno 1 - 10
of 517
pro vyhledávání: '"Noxious heat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Background: Prepared rhubarb was obtained by steaming raw rhubarb with wine. Different from raw rhubarb with a purgative effect, prepared rhubarb shows effects of promoting blood circulation and removing blood stasis. However, the mechanisms of its a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2e7e6926ded4940a7865bffceeff788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Pain Research, Vol Volume 11, Pp 735-741 (2018)
Joshua D Vardigan, Andrea K Houghton, Henry S Lange, Emily D Adarayan, Parul S Pall, Jeanine E Ballard, Darrell A Henze, Jason M Uslaner Merck Research Laboratories, West Point, PA, USA Introduction: The development of novel analgesics to treat acute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9220698cd9341d19847e0c8bed9c28d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Viktor Sinica, Lucie Zimova, Kristyna Barvikova, Lucie Macikova, Ivan Barvik, Viktorie Vlachova
Publikováno v:
Cells, Vol 9, Iss 1, p 57 (2019)
Transient receptor potential ankyrin 1 channel (TRPA1) serves as a key sensor for reactive electrophilic compounds across all species. Its sensitivity to temperature, however, differs among species, a variability that has been attributed to an evolut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fa36a4c975e41a7a5a6ebe4fe562eee
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 20, Iss 16, p 3990 (2019)
The vanilloid transient receptor potential channel TRPV3 is a putative molecular thermosensor widely considered to be involved in cutaneous sensation, skin homeostasis, nociception, and pruritus. Repeated stimulation of TRPV3 by high temperatures abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a78614b70b04551b27d26ca19fdb31d