Zobrazeno 1 - 10
of 945
pro vyhledávání: '"Novozym 435"'
Autor:
Longxin Wang, Qianrui Zhao, Guangpeng Wu, Pengze Wang, Meng Zhou, Zhiyong Wu, Miao Lai, Mingqin Zhao
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 11, Pp e32435- (2024)
An efficient method was discovered for catalyzing the esterification under air using Novozym 435 to obtain pyridine esters. The following conditions were found to be optimal: 60 mg of Novozyme 435, 5.0 mL of n-hexane, a molar ratio of 2:1 for nicotin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6df8c9ffe8f456c878dd87aa0aff5e2
Publikováno v:
BMC Chemistry, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract In the present work a simple enzymatic approach (Novozym 435) for transesterification to synthesize pyrrole esters was reported. To generate the best reaction conditions, which resulted in the optimum yield of 92%, the effects of lipase type
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78905e9024d24a2c9efccaf3586e9b20
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 22, Iss 4, p 146 (2024)
Marine microalgae Schizochytrium sp. have a high content of docosahexaenoic acid (DHA), an omega-3 fatty acid that is attracting interest since it prevents certain neurodegenerative diseases. The obtention of a bioactive and purified DHA fatty acid e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f2809a8200e479ea919a3a5705a93a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul Lehmann, Dr. Stefan Jopp
Publikováno v:
ChemistryOpen, Vol 11, Iss 9, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract A series of novel ionic liquids based on glucose was synthesized in high yields in simple two or three‐step reaction procedures. These carbohydrate‐based ionic liquids were studied and compared to commercially available imidazolium‐bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30e333451a5140258d8c8f4bd5325736
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.