Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Novotni, D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Due to its specific rheological properties, successful three-dimensional (3D) printing of gluten-free dough is particularly challenging. One way to improve the viscosity and thus the physicochemical properties of the printed gluten-free product is to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::896455c1d6ae1956901e71a61932473e
https://www.bib.irb.hr/1270947
https://www.bib.irb.hr/1270947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Oxidative stress is considered one of the causes leading to metabolic disorders in humans. Therefore, the ability of antioxidants to inhibit free radical production is their primary role in the human organism. Antioxidants originating from cereals, e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::6a3d53f70e118dd3f51f3e61a724b355
https://www.bib.irb.hr/953598
https://www.bib.irb.hr/953598