Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Novoselov S.V."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 79-89 (2018)
The modern food market forms a need for two trends for the development, production and sale of products: taking into account the demand of consumers and taking into account lack of irreplaceable (functional) micronutrients in the diet of different po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/651d6a61d8834a959838626ba6f7112b
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 47, Iss 4, Pp 60-69 (2017)
Optimization of nutrition of the population as a whole and of individual groups in particular is an urgent problem that requires a solution. As for the nutrition optimization programs, it is advisable to consider the research objectives with subseque
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ed987c05a049a2ae84c7900b100837
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 43, Iss 4, Pp 197-203 (2016)
An important success factor for innovative activity of countries, industries, firms is the availability of qualified personnel. A very small number of educational institutions train highly qualified personnel for innovative business in Russia. At the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83f2e98a923b45ff87a923a72a4ce0aa
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 40, Iss 1, Pp 157-164 (2016)
The analysis of an average margin and methods of pricing at different foodservice establishments (FE) under the conditions of the region (The Kemerovo region) is presented in the article. Factors for margin determination at FE are revealed: the cost
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8337312cd3f44e1f940559328f171171
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 169-174 (2015)
A distinctive feature of the domestic catering market is the lack of its saturation, while the main factors determining its development are directly linked to the regional characteristics of this sphere. The aim of the work was to study the status an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7127815b2865477caaeb0119348f3d03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.