Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Novichikhin, D. O."'
Autor:
Orlov, A. V.1 (AUTHOR) alexey.orlov@kapella.gpi.ru, Novichikhin, D. O.1,2 (AUTHOR), Pushkarev, A. V.1 (AUTHOR), Malkerov, Yu. A.1,2 (AUTHOR), Znoiko, S. L.1 (AUTHOR), Guteneva, N. V.1 (AUTHOR), Orlova, N. N.1 (AUTHOR), Gorshkov, B. G.1 (AUTHOR), Nikitin, P. I.1,2 (AUTHOR) petr.nikitin@nsc.gpi.ru
Publikováno v:
Doklady Physics. Jul2022, Vol. 67 Issue 7, p193-196. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gao S; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China., Zhou R; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China.; Focusight Technology (Jiangsu) Co., LTD, Changzhou, China., Zhang D; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China., Zheng X; Key Laboratory of Fermentation Engineering (Ministry of Education), School of Biological Engineering and Food, Hubei University of Technology, Wuhan, China., El-Seedi HR; International Joint Research Laboratory of Intelligent Agriculture and Agri-Products Processing (Jiangsu Education Department), Zhenjiang, China.; International Research Center for Food Nutrition and Safety, Jiangsu University, Zhenjiang, China., Chen S; Chongqing Institute for Food and Drug Control, Chongqing, China., Niu L; Chongqing Institute for Food and Drug Control, Chongqing, China., Li X; Jiangsu Hengshun vinegar Industry Co., Ltd., Zhenjiang, China., Guo Z; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China.; International Joint Research Laboratory of Intelligent Agriculture and Agri-Products Processing (Jiangsu Education Department), Zhenjiang, China., Zou X; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Jan; Vol. 23 (1), pp. e13266.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nano Research; Nov2023, Vol. 16 Issue 11, p12453-12470, 18p
Publikováno v:
Journal of Physics D: Applied Physics; 8/3/2023, Vol. 56 Issue 31, p1-12, 12p
Autor:
Wu, Kai, Liu, Jinming, Chugh, Vinit Kumar, Liang, Shuang, Saha, Renata, Krishna, Venkatramana D, Cheeran, Maxim C-J, Wang, Jian-Ping
Publikováno v:
Nano Futures; Jun2022, Vol. 6 Issue 2, p1-43, 43p
Autor:
Han, Miao-miao, Yuan, Xin-rong, Shi, Xiang, Zhu, Xing-Yu, Su, Yue, Xiong, De-Kai, Zhang, Xing-Min, Zhou, Huan, Wang, Ji-Nian
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology; 9/2/2021, Vol. 12, p1-13, 13p
Autor:
Kai Wu, Jian-Ping Wang
Magnetic Nanoparticles in Nanomedicine provides readers with the fundamental theories and principles of magnetic materials, the synthesis and surface functionalization strategies of MNPs, and the standard techniques for characterizing physicochemical