Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Novara, Maria Eugenia"'
Autor:
Smith, Catherine1 (AUTHOR) cms330@pitt.edu, Novara, Maria Eugenia2 (AUTHOR) ccarollo@ismett.edu, Cona, Andrea3 (AUTHOR) acona@ismett.edu, Dolcimascolo, Anna4 (AUTHOR) annadolcimascolo993@gmail.com, Cancellieri, Giulia4 (AUTHOR) giulia.cancellieri@hotmail.it, Mortillaro, Francesca4 (AUTHOR) francesca.mortillaro92@gmail.com, Giannini, Enrico Ottavio4 (AUTHOR) enrico.ottavio@gmail.com, Carollo, Anna2 (AUTHOR) aprovenzani@ismett.edu, Mularoni, Alessandra3 (AUTHOR) amularoni@ismett.edu, Provenzani, Alessio2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Jun2024, Vol. 17 Issue 6, p765. 11p.
Autor:
Novara, Maria Eugenia1 (AUTHOR), Di Martino, Enrica1 (AUTHOR), Stephens, Brandon2 (AUTHOR), Nayrouz, Mary2 (AUTHOR), Vitulo, Patrizio3 (AUTHOR), Carollo, Anna1 (AUTHOR), Provenzani, Alessio1 (AUTHOR) aprovenzani@ismett.edu
Publikováno v:
Drugs in R&D. Mar2024, Vol. 24 Issue 1, p13-28. 16p.
Autor:
Grilo, Filipa1 (AUTHOR), Novara, Maria Eugenia2 (AUTHOR), D'Oca, Maria Cristina3 (AUTHOR), Rubino, Simona2 (AUTHOR), Lo Bianco, Riccardo4 (AUTHOR), Di Stefano, Vita2 (AUTHOR) vita.distefano@unipa.it
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jun2020, Vol. 71 Issue 4, p397-409. 13p. 8 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vita, Di Stefano, Rosa, Pitonzo, Maria Eugenia, Novara, David, Bongiorno, Serena, Indelicato, Carla, Gentile, Giuseppe, Avellone, Rosaria, Bognanni, Salvatore, Scandurra, Maria Grazia, Melilli
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture (Online) (2018). doi:10.1002/jsfa.9270
info:cnr-pdr/source/autori:Vita Di Stefano1*, Rosa Pitonzo2, Maria Eugenia Novara2, David Bongiorno1, Serena Indelicato1, Carla Gentile1, Giuseppe Avellone1, Rosaria Bognanni3, Salvatore Scandurra3, Maria Grazia Melilli3./titolo:Antioxidant activity and phenolic composition in Pomegranate (Punica granatum, L.) genotypes from south Italy by UHPLC%2FOrbitrap-MS approach/doi:10.1002%2Fjsfa.9270/rivista:Journal of the science of food and agriculture (Online)/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Vita Di Stefano1*, Rosa Pitonzo2, Maria Eugenia Novara2, David Bongiorno1, Serena Indelicato1, Carla Gentile1, Giuseppe Avellone1, Rosaria Bognanni3, Salvatore Scandurra3, Maria Grazia Melilli3./titolo:Antioxidant activity and phenolic composition in Pomegranate (Punica granatum, L.) genotypes from south Italy by UHPLC%2FOrbitrap-MS approach/doi:10.1002%2Fjsfa.9270/rivista:Journal of the science of food and agriculture (Online)/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Background: Pomegranate fruits are a rich source of polyphenols with numerous health-promoting effects. Pomegranate juices of five genotypes (‘Mollar’, ‘Kingdom’, ‘Dente di Cavallo’, and two old populations ‘Francofonte’ and ‘Santa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::f18f542821fde5e413b63be5eddcef5f