Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Novaković, Aleksandra"'
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 28, Iss 1, Pp 17-22 (2024)
The mycelium-based materials (MBMs) are produced by growing the vegetative part of the mushroom-forming fungi-from Dikarya group: phylum Basidiomycota and Ascomycota, on different organic substrates, mostly due to containing important mycelium charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b82fa25e4f0c4d4eac3a4057d40b3b0b
Autor:
Sakač, Marijana, Novaković, Aleksandra, Ikonić, Predrag, Peulić, Tatjana, Škrobot, Dubravka, Radišić, Predrag, Šikoparija, Branko, Jovanov, Pavle, Maravić, Nikola, Marić, Aleksandar
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marinko Marija, Novaković Aleksandra
Publikováno v:
Arhiv za farmaciju, Vol 73, Iss 3, Pp 173-189 (2023)
Hydrogen sulfide (H 2 S) is the youngest member of the gasotransmitters family consisting of nitric oxide (NO) and carbon monoxide (CO). This signalling molecule is implicated in the regulation of a wide range of processes, such as inflammation, pain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff2e5789e35b4412bd07e92bc66dfe5e
Autor:
Jankovic, Goran, Marinko, Marija, Milojevic, Predrag, Stojanovic, Ivan, Nenezic, Dragoslav, Kanjuh, Vladimir, Yang, Qin, He, Guo-Wei, Novakovic, Aleksandra
Publikováno v:
In Journal of Pharmacological Sciences March 2020 142(3):101-108
Autor:
Škrobot Dubravka J., Tomić Jelena M., Dapčević-Hadnađev Tamara R., Novaković Aleksandra R., Hadnađev Miroslav S., Delić Jovana D., Mandra Muamer J.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 1, Pp 55-63 (2020)
Traditionally, sensory analysis techniques are separated on those performed with trained sensory panellists (analytical procedures) and those with consumers (hedonic tests). Nowadays, dividing line between these two approaches tends to blur. Followin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ae679fc65a845889d29039f6711439e
Autor:
Radusin, Tanja, Torres-Giner, Sergio, Stupar, Alena, Ristic, Ivan, Miletic, Aleksandra, Novakovic, Aleksandra, Lagaron, Jose Maria
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2019 21
Autor:
Sakač, Marijana B., Jovanov, Pavle T., Marić, Aleksandar Z., Pezo, Lato L., Kevrešan, Žarko S., Novaković, Aleksandra R., Nedeljković, Nataša M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2019 276:15-21
Publikováno v:
In Vascular Pharmacology February 2019 113:27-37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.