Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Nova groups"'
Autor:
Neha Khandpur, Sinara Rossato, Jean-Philippe Drouin-Chartier, Mengxi Du, Euridice M. Steele, Laura Sampson, Carlos Monteiro, Fang F. Zhang, Walter Willett, Teresa T. Fung, Qi Sun
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 10 (2021)
This manuscript details the strategy employed for categorising food items based on their processing levels into the four NOVA groups. Semi-quantitative food frequency questionnaires (FFQs) from the Nurses’ Health Studies (NHS) I and II, the Health
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/624a6d1ba46d40b5a4b899f6e3f4b23a
Autor:
Laura Sampson, Sinara Laurini Rossato, Teresa T. Fung, Jean-Philippe Drouin-Chartier, Carlos Augusto Monteiro, Walter C. Willett, Mengxi Du, Eurídice Martínez Steele, Qi Sun, Neha Khandpur, Fang F Zhang
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science
This manuscript details the strategy employed for categorising food items based on their processing levels into the four NOVA groups. Semi-quantitative food frequency questionnaires (FFQs) from the Nurses’ Health Studies (NHS) I and II, the Health
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.