Zobrazeno 1 - 10
of 256
pro vyhledávání: '"Nout, M."'
Autor:
Désiré Adéyèmi Adékambi, P. Polycarpe Kayodé Adéchola, Bienvenue Chabi Ifagbémi, M. Bordas Amoussou C., Emeline L. Fassinou Fifamè, J. Rob Nout M., R. Linnemann Anita
Publikováno v:
International Journal of Fisheries and Aquaculture. 15:1-9
Autor:
Settachaimongkon, Sarn, Nout, M. J. Robert, Antunes Fernandes, Elsa C., van Hooijdonk, Toon C.M., Zwietering, Marcel H., Smid, Eddy J., van Valenberg, Hein J.F.
Publikováno v:
In International Dairy Journal September 2014 38(1):1-10
Autor:
Dapkevicius, Maria L. N. Enes1, Nout, M. J. Robert2 rob.nout@wur.nl, Rombouts, Frank M.2, Houben, Jacques H.3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2007, Vol. 31 Issue 4, p454-468. 15p. 4 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Nout M. Alhajraf, Aishah M. Alasfour
Publikováno v:
International Business Research. 7
The purpose of this study is to explore students’ demographic and academic characteristics that are associated with students’ academic performance during their undergraduate studies. Demographic and academic characteristic such as age, gender, na
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food, Agriculture & Environment 10 (2012) 2
Journal of Food, Agriculture & Environment, 10(2), 175-179
Scopus-Elsevier
Journal of Food, Agriculture & Environment, 10(2), 175-179
Scopus-Elsevier
Many studies have reported that oats could effectively reduce the serum cholesterol levels in humans, and the ß-glucan in oat is believed to be responsible for this physiologic effect. Probiotics are live microorganisms that can confer a healthy ben
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::17179d832fcdfab1c6d73513ac8f0078
https://research.wur.nl/en/publications/production-of-oat-based-synbiotic-beverage-by-two-stage-fermentat
https://research.wur.nl/en/publications/production-of-oat-based-synbiotic-beverage-by-two-stage-fermentat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.