Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nourmohammadi, Elham"'
Autor:
Mazloomi-Kiyapey, Seyadeh Narges, Sadeghi-Mahoonak, Alireza, Ranjbar-Nedamani, Elham, Nourmohammadi, Elham
Publikováno v:
ARYA Atherosclerosis
BACKGROUND A hydrolyzed protein composition is a mixture of peptide and amino acids that have been achieved through hydrolysis by the enzyme from different sources, acid or caustic soda. These peptides show important health improving properties inclu
Autor:
Nourmohammadi, Elham1 elham_2191@yahoo.com, SadeghiMahoonak, Alireza1, Alami, Mehran1, Ghorbani, Mohammad1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 12, p3244-3255. 12p. 3 Charts, 5 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Dec2016, Vol. 39 Issue 6, p627-633. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal for Vitamin & Nutrition Research; 2019, Vol. 89 Issue 5/6, p319-343, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.