Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Noureen Rabia"'
Autor:
Noureen, Rabia a, Iqbal, Muhammad Kashif a, Asgir, Maryam b, Almohsen, Bandar c, Azeem, Muhammad b, d, ⁎
Publikováno v:
In Alexandria Engineering Journal March 2025 116:451-471
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Balneo and PRM Research Journal, Vol 12, Iss 3, Pp 261-264 (2021)
Introduction. A huge literature is available regarding the efficacy of various physiotherapy techniques for neck pain (NP), however, comparative study is still in scarcity. Therefore, this study aimed to compare effectiveness of stretching exercises
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6cc880c239140599a8e3bee66b7d898
Autor:
Zakaria, Muhammad, Noureen, Rabia
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews May 2016 58:1095-1099
Autor:
Noureen, Rabia, Naeem, Muhammad Nawaz, Baleanu, Dumitru, Mohammed, Pshtiwan Othman, Almusawa, Musawa Yahya
Publikováno v:
AIMS Mathematics; 2023, Vol. 8 Issue 11, p25343-25370, 28p
Publikováno v:
Indian Journal of Physiotherapy and Occupational Therapy - An International Journal.
Background: Although a huge literature is available regarding the efficacy of various physiotherapytechniques for neck pain. This study was to compare effectiveness of stretching exercises versus manualmobilization techniques in management of neck pa
Publikováno v:
Indian Journal of Physiotherapy & Occupational Therapy; Jul-Sep2021, Vol. 15 Issue 3, p212-217, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability & Climate Change; Apr2022, Vol. 15 Issue 2, p138-152, 15p
Autor:
Munir Ozturk, Alvina Gul
Climate Change and Food Security with Emphasis on Wheat is the first book to present the full scope of research in wheat improvement, revealing the correlations to global issues including climate change and global warming which contribute to food sec