Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Nounah, Issmail"'
Autor:
El Bernoussi, Sara, Boujemaa, Ihssan, El Guezzane, Chakir, Bou-Ouzoukni, Youssef, Nounah, Issmail, Bouyahya, Abdelhakim, Ullah, Riaz, Iqbal, Zafar, Maggi, Filippo, Caprioli, Giovanni, Harhar, Hicham, Tabyaoui, Mohamed
Publikováno v:
In LWT 15 August 2024 206
Autor:
Nounah, Issmail, El Harkaoui, Said, Hajib, Ahmed, Gharby, Said, Harhar, Hicham, Bouyahya, Abdelhakim, Caprioli, Giovanni, Maggi, Filippo, Matthäus, Bertrand, Charrouf, Zoubida
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Autor:
Hajib Ahmed, Nounah Issmail, Harhar Hicham, Gharby Said, Kartah Badreddine, Matthäus Bertrand, Bougrin Khalid, Charrouf Zoubida
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 5 (2021)
The aim of this study was to determine the chemical composition (fatty acids, tocopherols, and sterols) and evaluate the oxidative stability of Moroccan pomegranate (Punica granatum L.) seed oil. The oil content of pomegranate seed was 22.63 g/100g o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5bd905479454ce4bb2f596bc452b11b
Autor:
Nounah, Issmail1 (AUTHOR), Gharby, Said2 (AUTHOR), Hajib, Ahmed1 (AUTHOR), Harhar, Hicham3 (AUTHOR), Matthäus, Bertrand4 (AUTHOR) Bertrand.Matthaeus@mri.bund.de, Charrouf, Zoubida1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-12. 12p.
Autor:
Salama Mohamed Abdelbaset, El Harkaoui Said, Nounah Issmail, Sakr Hazem, Abdin Mohamed, Owon Mostafa, Osman Mohamed, Ibrahim Awatif, Charrouf Zoubida, Matthäus Bertrand
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 63 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9147031415ba44e6994e16bfc71512e3
Autor:
Salama Mohamed Abdelbaset, El Harkaoui Said, Nounah Issmail, Sakr Hazem, Abdin Mohamed, Owon Mostafa, Osman Mohamed, Ibrahim Awatif, Charrouf Zoubida, Matthäus Bertrand
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 53 (2020)
Enhancement of the oxidative stability of cactus seeds oil by blending with moringa seeds oil was investigated during storage period for four weeks at 50 °C. Blends (25, 50 and 75%) of moringa seeds oil with cactus seeds oil were prepared. Fatty aci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78faf101bd9540bebf1d69332e79187d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
HARHAR, Hicham, Gharby, Said, JADOUALI, Sidi Mohamed, Hajib, Ahmed, Nounah, Issmail, Farssi, Mustapha
To ensure olive oil quality, a combination of physico-chemical and sensory methods is necessary. Utility and importance of these methods in the international norm for olive oil are presente. The aim of the present study is to evaluate the chemical ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7d3ee06a11dfd4dca9d6e013be7d59c2