Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nouadri, Tahar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Djekrif, Scheherazed Dakhmouche, El Hadef El Okki, Amel Ait Kaki, Bennamoun, Leila, Djekrif, Abdelhak, Nouadri, Tahar, Gillmann, Louisa
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Mar2024, Vol. 10 Issue 3, p1-25, 25p, 6 Charts, 5 Graphs
Publikováno v:
AIMS Microbiology; 2024, Vol. 10 Issue 1, p83-106, 24p
Autor:
Toumi Mohammed Esseddik, Perduca Massimiliano, Nouadri Tahar, Rebai Redouane, Alvarado Pablo, Bensouici Chawki, Fethi Farouk Kebaili
Publikováno v:
International Journal of Medicinal Mushrooms. 23:79-88
Mushrooms can be employed as functional foods or medicines for the prevention and treatment of several chronic diseases, since they are rich sources of bioactive metabolites. Nonetheless, the therapeutic value of Algerian mushrooms remains largely un
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Labani Kenza, Djekrif-Dakhmouche Scheherazed, Nouadri Tahar, Bennamoun Leila, Gheribi-Aoulmi Zoubida, Meraihi Zahia, Ait Kaki Amel
Publikováno v:
Advances in Bioscience and Biotechnology. :123-132
In this work, sequential optimization strategy, based on statistical designs, was employed to enhance the production of α-amylase by Aspergillus niger ATCC 16404. This statistical study consists of optimizing the factors that influence the productio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaib I; Laboratory of Microbiological Engineering and Applications, Department of Biochemistry and Molecular and Cellular Biology, Faculty of Natural and Life Sciences, Frères Mentouri University Constantine 1, Constantine 25017, Algeria., Dakhmouche-Djekrif S; Laboratory of Microbiological Engineering and Applications, Department of Biochemistry and Molecular and Cellular Biology, Faculty of Natural and Life Sciences, Frères Mentouri University Constantine 1, Constantine 25017, Algeria.; Department of Natural Sciences, Teachers Training School El Katiba Assia Djebar, University town Ali Mendjeli, Constantine 25000, Algeria., Bennamoun L; Laboratory of Microbiological Engineering and Applications, Department of Biochemistry and Molecular and Cellular Biology, Faculty of Natural and Life Sciences, Frères Mentouri University Constantine 1, Constantine 25017, Algeria., Nouadri T; Laboratory of Microbiological Engineering and Applications, Department of Biochemistry and Molecular and Cellular Biology, Faculty of Natural and Life Sciences, Frères Mentouri University Constantine 1, Constantine 25017, Algeria.
Publikováno v:
AIMS microbiology [AIMS Microbiol] 2024 Jan 29; Vol. 10 (1), pp. 83-106. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 29 (Print Publication: 2024).