Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Nottidge, H O"'
Autor:
Adejumobi , O.A., Oyagbemi , A. A., Omobowale , T.O., Ajibade , T.O., Adedapo , A.A., Nottidge , H. O.
Publikováno v:
Tropical Veterinarian; Vol. 39 No. 3 (2021); 19-40
Hypertension is a state of persistent elevation of arterial blood pressure and a major risk factor for cardiovascular diseases. Chronic exposure to blood pressure results in target organs damage (TOD). Hypertension may be primary or essential and sym
Publikováno v:
African Journal of Biomedical Research; Vol. 22 No. 3 (2019): September Issue; 333-338
The current level of morbidity and mortality among dogs due to canine distemper virus infection raise concerns about the effectiveness of commercially available DHLPPi vaccines. The prevalence of the disease despite vaccination warranted the evaluati
Autor:
Nottidge, H. O.1, Omobowale, T. O.1 bukitayoomobowale@yahoo.com, Taiwo, V. O.1, Omotoso, M. A.2
Publikováno v:
International Journal of Morphology. 2008, Vol. 26 Issue 4, p1069-1072. 4p. 4 Color Photographs.
Publikováno v:
Tropical Veterinarian; Vol 31, No 2 (2013); 65-73
Case records of dogs presented with signs of skeletal injuries at the Veterinary Teaching Hospital, Federal University of Agriculture, Abeokuta, Ogun State and Petcare Animal Hospital, Ikeja, Lagos between January, 2010 and December, 2011 were review
Autor:
Nottidge, H. O.1, Omobowale, T. O.1 bukitayo_omobowale@yahoo.com, Olopade, J. O.1, Oladiran, O. O.1, Ajala, O. O.1
Publikováno v:
Anatomia, Histologia, Embryologia: Journal of Veterinary Medicine Series C. Jun2007, Vol. 36 Issue 3, p179-181. 3p.
Publikováno v:
International Journal of Morphology, Volume: 26, Issue: 4, Pages: 1067-1072, Published: DEC 2008
The ethanolic extract of Garcinia kola was administered to dogs to investígate the possible effects on selected organs of the dog. Two doses of the extract (500mg/Kg and lOOOmg/Kg) were daily administered to the test animals for a period of 6 weeks.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::9a848e0c5c64cf5b77cbd304f98c6418
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-95022008000400044&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-95022008000400044&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Temidayo Omobowale, Oyagbemi, A. A., Abiola, J. O., Azeez, I. O., Adedokun, R. A. M., Nottidge, H. O.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Nigerian Journal of Physiological Sciences; Vol 29, No 2 (2014); 107-111
Nigerian Journal of Physiological Sciences; Vol 29, No 2 (2014); 107-111
The study was conducted to investigate safety associated with prolonged consumption of Moringa oleifera leaves as beverage. Fourteen rats were used in this study. They were divided into 2 groups each containing 7 rats. Rats in group I received 2ml/kg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ebfb8f5cec66a9108c3d172df45f5be
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84989790809&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84989790809&partnerID=MN8TOARS