Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Noseda, Bert"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 40 pro vyhledávání: '"Noseda, Bert"'
1
Akademický článek
Effect of initial headspace oxygen level on growth and volatile metabolite production by the specific spoilage microorganisms of fresh-cut pineapple
Autor: Zhang, Bao-Yu, Samapundo, Simbarashe, Rademaker, Michael, Noseda, Bert, Denon, Quenten, de Baenst, Ilse, Sürengil, Göknur, De Baets, Bernard, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In LWT - Food Science and Technology January 2014 55(1):224-231
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Effect of atmospheres combining high oxygen and carbon dioxide levels on microbial spoilage and sensory quality of fresh-cut pineapple
Autor: Zhang, Bao-Yu, Samapundo, Simbarashe, Pothakos, Vasileios, de Baenst, Ilse, Sürengil, Göknur, Noseda, Bert, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In Postharvest Biology and Technology December 2013 86:73-84
Zobrazit plný text záznamu
3
Akademický článek
Microbial ecology of Vietnamese Tra fish (Pangasius hypophthalmus) fillets during processing
Autor: Tong Thi, Anh Ngoc, Noseda, Bert, Samapundo, Simbarashe, Nguyen, Binh Ly, Broekaert, Katrien, Rasschaert, Geertrui, Heyndrickx, Marc, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In International Journal of Food Microbiology 15 October 2013 167(2):144-152
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Volatile compounds associated with Psychrobacter spp. and Pseudoalteromonas spp., the dominant microbiota of brown shrimp (Crangon crangon) during aerobic storage
Autor: Broekaert, Katrien, Noseda, Bert, Heyndrickx, Marc, Vlaemynck, Geertrui, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In International Journal of Food Microbiology 16 September 2013 166(3):487-493
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Effect of O2[sbnd]CO2 enriched atmospheres on microbiological growth and volatile metabolite production in packaged cooked peeled gray shrimp (Crangon crangon)
Autor: Noseda, Bert, Goethals, Joke, De Smedt, Lies, Dewulf, Jo, Samapundo, Simbarashe, Van Langenhove, Herman, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In International Journal of Food Microbiology 1 November 2012 160(1):65-75
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Use of endospore-forming bacteria as an active oxygen scavenger in plastic packaging materials
Autor: Anthierens, Tom, Ragaert, Peter, Verbrugghe, Sam, Ouchchen, Assia, De Geest, Bruno G., Noseda, Bert, Mertens, Johan, Beladjal, Lynda, De Cuyper, Dirk, Dierickx, William, Du Prez, Filip, Devlieghere, Frank
Publikováno v: In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2011 12(4):594-599
Zobrazit plný text záznamu
7
Spoilage microbiota of fresh fish : identification and characterisation of the spoilage potential
Autor: Broekaert, Katrien, Noseda, Bert, Devlieghere, Frank
Publikováno v: Food Microbiology, 16th Conference, Presentations
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::0c321088351b17bef05a7ee9df22704f
https://hdl.handle.net/1854/LU-2004168
Zobrazit plný text záznamu
8
Volatilization of microbiologically produced amines (trimethylamine, dimethylamine, ammonia) in fishery products
Autor: Noseda, Bert, Goethals, Joke, Van Bree, Ilse, Ragaert, Peter, Van Langenhove, Herman, Dewulf, Jo, Devlieghere, Frank
Publikováno v: Food Microbiology, 15th Conference, Abstracts
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::9ed7fad70048d9da1f041b90fe00c7d8
https://hdl.handle.net/1854/LU-1045685
Zobrazit plný text záznamu
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další »
  • [4]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 38 Akademické články
  • 10 volatile organic compounds
  • 7 sift-ms
  • 6 pangasius hypophthalmus
  • 5 bacteria
  • 5 map
  • 4 food packaging
  • 4 food safety
  • 4 growth
  • 4 modified atmosphere packaging
  • 4 volatile compounds
  • 4 yeasts
  • 3 active packaging
  • 3 bacillus
  • 3 crangon crangon
  • 3 crangonidae
  • 3 fish
  • 3 food microbiology
  • 3 food spoilage
  • 3 mas
  • 3 microbial quality
  • 3 microbial safety
  • 3 microorganisms
  • 3 oxygen scavengers
  • 3 pangasianodon hypophthalmus
  • 3 performance
  • 3 pet
  • 3 pineapple
  • 3 pseudoalteromonas
  • 3 psychrobacter
  • 3 shellfish
  • 3 spoilage
  • 3 spoilage bacteria
  • 3 spores
  • 2 16s rrna gene sequencing
  • 2 agriculture and food sciences
  • 2 ananas-comosus
  • 2 aroma compounds
  • 2 biopolymers
  • 2 carbon dioxide
  • 2 carbon-dioxide
  • 2 catfishes
  • 2 contamination of edible fish
  • 2 cooking
  • 2 edible fish quality
  • 2 escherichia coli
  • 2 fillets
  • 2 fish as food
  • 2 fish fillets
  • 2 fish microbiology
  • 2 fish processing
  • 11 elsevier b.v.
  • 5 elsevier science bv
  • 4 springer nature
  • 3 elsevier science publishers
  • 2 academic press inc.
  • 2 amer chemical soc
  • 2 american chemical society
  • 2 elsevier
  • 2 elsevier ltd
  • 2 elsevier sci ltd
  • 1 academic press ltd- elsevier science ltd
  • 1 springer
  • 1 springer japan kk
  • 12 international journal of food microbiology
  • 4 journal of agricultural and food chemistry
  • 3 aquaculture international
  • 3 fisheries science
  • 3 food microbiology
  • 3 innovative food science & emerging technologies
  • 3 meat science
  • 2 postharvest biology and technology
  • 1 innovative food science and emerging technologies
  • 1 lwt - food science & technology
  • 1 lwt - food science and technology
  • 1 lwt-food science and technology
  • 1 postharvest biology & technology
  • 12 Science Citation Index Expanded
  • 10 Academic Search Ultimate
  • 7 MEDLINE
  • 6 ScienceDirect
  • 2 Complementary Index
  • 2 OpenAIRE
  • 1 GreenFILE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......