Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Noronha B"'
Publikováno v:
Infection and Drug Resistance, Vol Volume 13, Pp 617-626 (2020)
Edet E Udo, Samar S Boswihi, Bindu Mathew, Bobby Noronha, Tina Verghese, Aisha Al-Jemaz, Fatma Al Saqer Department of Microbiology, Faculty of Medicine, Kuwait University, Safat, KuwaitCorrespondence: Edet E UdoDepartment of Microbiology, Faculty of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7efc9b0fd18442c290a33db2745eb7f6
Autor:
Santos, A. Marianno F., da Silva Goes di Santo, K., Pereira, A.S. Silva, Dias de França Silva, D., Summers Albuquerque, E. Alves, Maia, F. Porto, Nunes, J.C., de Melo Ferreira, L., Cordeiro, L. Rodrigues, Fanti Fernandes, M.T. Calchi, Soares, P.F., Cabral, S.M. Sousa, da Fonseca Noronha, B., Pontes, J.L. Marques, Miranda de Avellar, L., Lopes, V. Bergsten
Publikováno v:
In Brain and Spine 2021 1 Supplement 2
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection March 2006 12(3):262-269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Udo, E., Boswihi, S., AlFouzan, W., Mathew, B., Noronha, B., Verghese, T., Al Jemaz, A., AlSaqer, F., Tappa, S.
Publikováno v:
In Journal of Infection and Public Health January-February 2019 12(1):141-141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Os produtos de confeitaria (pastéis) fazem cada vez mais parte da dieta dos portugueses, sendo consumidos como complemento das principais refeições ou mesmo como seus substitutos. A informação acerca da sua composição e valor nutricional é, n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1dd499d83ebe9c51b1d2ee066b456e49
https://hdl.handle.net/10216/101051
https://hdl.handle.net/10216/101051
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.