Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Noronha,N. Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicoletti, C. F., Delfino, H. B. P., Pinhel, M. A. S., Noronha, N. Y., Pinhanelli, V. C., Quinhoneiro, D. C. G., Oliveira, B. A. P., Marchini, J. S., Nonino, C. B.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 36, Issue: 2, Pages: 315-320, Published: 20 JAN 2020
Introduction: epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most abundant catechin contained in green tea (Camellia sinensis) and has been associated with anti-obesity and anti-cancer effects, but the exact molecular mechanisms remain elusive. In this con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::6442ae5b2aaed57f1f784f89819be90c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicoletti,C. F., Delfino,H. B. P., Pinhel,M. A. S., Noronha,N. Y., Pinhanelli,V. C., Quinhoneiro,D. C. G., Oliveira,B. A. P., Marchini,J. S., Nonino,C. B.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.36 n.2 2019
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Introduction: epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most abundant catechin contained in green tea (Camellia sinensis) and has been associated with anti-obesity and anti-cancer effects, but the exact molecular mechanisms remain elusive. In this con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::6442ae5b2aaed57f1f784f89819be90c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cortes-Oliveira, C, Nicoletti, C F, de Souza Pinhel, M A, de Oliveira, B A P, Quinhoneiro, D C G, Noronha, N Y, Marchini, J S, da Silva Júnior, W A, Júnior, W S, Nonino, C B
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; March 2017, Vol. 71 Issue: 3 p402-406, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.