Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Noronha,N. Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicoletti, C. F., Delfino, H. B. P., Pinhel, M. A. S., Noronha, N. Y., Pinhanelli, V. C., Quinhoneiro, D. C. G., Oliveira, B. A. P., Marchini, J. S., Nonino, C. B.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 36, Issue: 2, Pages: 315-320, Published: 20 JAN 2020
Introduction: epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most abundant catechin contained in green tea (Camellia sinensis) and has been associated with anti-obesity and anti-cancer effects, but the exact molecular mechanisms remain elusive. In this con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::6442ae5b2aaed57f1f784f89819be90c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicoletti,C. F., Delfino,H. B. P., Pinhel,M. A. S., Noronha,N. Y., Pinhanelli,V. C., Quinhoneiro,D. C. G., Oliveira,B. A. P., Marchini,J. S., Nonino,C. B.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.36 n.2 2019
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Introduction: epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most abundant catechin contained in green tea (Camellia sinensis) and has been associated with anti-obesity and anti-cancer effects, but the exact molecular mechanisms remain elusive. In this con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::6442ae5b2aaed57f1f784f89819be90c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000200315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hastings, Waylon J.1 (AUTHOR), Ye, Qiaofeng2 (AUTHOR), Wolf, Sarah E.2,3 (AUTHOR), Ryan, Calen P.4 (AUTHOR), Das, Sai Krupa5 (AUTHOR), Huffman, Kim M.6 (AUTHOR), Kobor, Michael S.7 (AUTHOR), Kraus, William E.6 (AUTHOR), MacIsaac, Julia L.7 (AUTHOR), Martin, Corby K.8 (AUTHOR), Racette, Susan B.9 (AUTHOR), Redman, Leanne M.8 (AUTHOR), Belsky, Daniel W.4,10 (AUTHOR), Shalev, Idan2 (AUTHOR) ius14@psu.edu
Publikováno v:
Aging Cell. Jun2024, Vol. 23 Issue 6, p1-11. 11p.
Autor:
Cortes-Oliveira, C, Nicoletti, C F, de Souza Pinhel, M A, de Oliveira, B A P, Quinhoneiro, D C G, Noronha, N Y, Marchini, J S, da Silva Júnior, W A, Júnior, W S, Nonino, C B
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition; March 2017, Vol. 71 Issue: 3 p402-406, 5p
Autor:
Praengam, Kemika1 (AUTHOR), Tuntipopipat, Siriporn1 (AUTHOR), Muangnoi, Chawanphat1 (AUTHOR) chawanphat.mua@mahidol.ac.th, Jangwangkorn, Chatdao2 (AUTHOR), Piamkulvanich, Olan3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1592-1604. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.