Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"Normanno G"'
Autor:
Barlaam, A, Sannella, A R, Ferrari, N, Temesgen, T T, Rinaldi, L, Normanno, G, Cacciò, S M, Robertson, L J, Giangaspero, A
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 370
Ready-to-eat (RTE) salads and berries are increasingly consumed in industrialized countries. These products can be contaminated by pathogenic parasites that have been responsible for foodborne outbreaks worldwide. In Italy, there are few data on cont
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali, A., Parisi, A., Conversano, M. C., Iannacci, A., D'Emilio, F., Mercurio, V., Normanno, G.
Publikováno v:
Journal of Food Quality & Hazards Control; Mar2020, Vol. 7 Issue 1, p4-10, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2002, Vol. 14 Issue 2, p181. 5p.
Autor:
Normanno, G.1 g.normanno@veterinaria.uniba.it, Dambrosio, A.1, Quaglia, N. C.1, Lorusso, V.1, Merico, A.1, Germinario, G. L.2, Abenante, R. P.3, Narcisi, D.1, Firinu, A.4, Celano, G. V.1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Aug2006, Vol. 29 Issue 4, p374-382. 9p. 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.