Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Nonvolatile compounds"'
Autor:
Wanzhen Feng, Huan Zhou, Zhichao Xiong, Caiyan Sheng, Dongzhou Xia, Jixin Zhang, Tiehan Li, Yuming Wei, Wei-Wei Deng, Jingming Ning
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101534- (2024)
Lu’an Guapian (LAGP) tea is one of the most famous teas in China. However, research on its suitable processing varieties is still lacking. This study analyzed the quality of LAGP tea made from three different tea varieties, namely, ‘Anhui1’ (AH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91c9965d810b4acf8fe52a8b3ac8b420
Autor:
Yuan Chen, Yiwen Huang, Huimin An, Jiashun Liu, Youcang Jiang, Jiaqi Ying, Shi Li, Zhonghua Liu, Jianan Huang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101454- (2024)
Liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS) combined with multivariate analysis were used to characterize the nonvolatile compounds of broken green tea and explore the effect of isolated scenting on metabolic profile and taste quality of broken g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da2fe312875c427ca32170b0c5aab197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 1057 (2022)
The flavor differences in Oolong tea from different producing areas are caused by its complex differential compounds. In this study, representative samples of Oolong tea from four countries were collected, and their differential nonvolatile compounds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e046b73c7d414c3cac23afc490fc0128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.