Zobrazeno 1 - 10
of 2 456
pro vyhledávání: '"Nonthermal technologies"'
Autor:
Tong, Xiao-Yang1,2 (AUTHOR), Zhang, Yi1 (AUTHOR), Pang, Jin-Xin1 (AUTHOR), Liu, Bao-Lin2 (AUTHOR), Biron, Eric3 (AUTHOR), Rahman, Md R. T.3 (AUTHOR), Qiao, Yong-Jin1 (AUTHOR), Bing, Qi-Jie4 (AUTHOR), Gao, Xu-Ying5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 4/4/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yudhistira, Bara, Punthi, Fuangfah, Gavahian, Mohsen, Chang, Chao-Kai, Hazeena, Sulfath Hakkim, Hou, Chih-Yao, Hsieh, Chang-Wei
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2023 141
Autor:
Mannozzi, Cinzia, Foligni, Roberta, Mozzon, Massimo, Aquilanti, Lucia, Cesaro, Cristiana, Isidoro, Nunzio, Osimani, Andrea
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2023 88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prestes, Amanda A, Canella, Maria HM, Helm, Cristiane V, Gomes da Cruz, Adriano, Prudencio, Elane S
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science June 2023 51
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2022 2(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.