Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Nonfat milk solids"'
Autor:
Sergey V. Beketov, Anatoly P. Kaledin, Stepan A. Senator, Vladimir P. Upelniek, Sergey B. Kuznetsov, Yury A. Stolpovsky
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 10, Iss 1, Pp 171-175 (2022)
Introduction. A herd of zeboid cattle was created by the Snegiri Scientific and Experimental Farm (Moscow region, Russia) as a result of long-term selection and crossbreeding zebu (Bos indicus L.) with cattle (Bos Taurus L.). These hybrid cows have g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db4d3d19c2a34d20b3098fdbc118092f
Publikováno v:
Vitae, Vol 19, Iss 2 (2012)
Background: In industries that produce ice cream, NFMS required in the mixture are obtained by addition of skim milk powder and whole milk, condensed milk, caseinate and others. However, due to factors such as national lack of these (caseinates) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb20856c76ca453f8491a2b10ee8c7c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.