Zobrazeno 1 - 10
of 1 675
pro vyhledávání: '"Nondestructive analysis"'
Publikováno v:
Information, Vol 15, Iss 9, p 528 (2024)
Near-infrared (NIR) spectroscopy has emerged as a popular technique for assessing food quality due to its advantages over complex chemical analysis methods. However, the application of NIR spectroscopy for evaluating fish quality based on histamine c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c3388218d0c4f74862c40f85e7a2c14
Publikováno v:
Frattura ed Integrità Strutturale, Vol 16, Iss 62, Pp 279-288 (2022)
This work is a continuation of the studies presented in a recent paper by the authors, where a methodology to obtain different nodule quality categories in spheroidal graphite cast iron, was proposed. In this study, an exhaustive analysis of the high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc7d7ca02e2e4574bdec04d728662e6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 2, Pp 97-111 (2022)
Raman spectroscopy (vibrational spectroscopy) proved to be an effective analytical approach in the field of geology, semiconductors, materials and polymers. Over the past decade, Raman spectroscopy has attracted the attention of researchers as a non-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ad0a139ec06499b9ebaab003a5e7d66
Autor:
Hidemichi Sano, Satoru Kawaguchi, Toshifumi Iimori, Masahiro Kuragano, Kiyotaka Tokuraku, Koji Uwai
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7199 (2023)
Perilla frutescens leaves are hypothesized to possess antioxidant and amyloid-β (Aβ) aggregation inhibitory properties primarily due to their polyphenol-type compounds. While these bioactivities fluctuate daily, the traditional methods for quantify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8311b6e3fec4ff990b25db48d460a0e