Zobrazeno 1 - 10
of 2 619
pro vyhledávání: '"Nonaka, I."'
Autor:
Tee, T.P., Goh, Y.M., Zainudin, M.H.M., Candyrine, S.C.L., Sommart, K., Kongphitee, K., Sumamal, W., Phaowphaisal, I., Namsilee, R., Angthong, W., Sunato, S., Keaokliang, O., Maeda, K., Thu, N.V., Trung, T.T., Dong, N.T.K., Purnomoadi, A., Kurihara, M., Jayanegara, A., Higuchi, K., Kobayashi, Y., Ohtani, F., Abe, H., Terada, F., Kumagai, H., Matsuyama, H., Nonaka, I., Takusari, N., Shiba, N., Hosoda, K., Suzuki, T., Kamiya, Y., Nishida, T., Hayasaka, K., Shibata, M., Wang, M., Tan, Z.L., Wang, R., Kebreab, E., van Lingen, H.J., Hristov, A.N., Liang, J.B.
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology December 2022 294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industrial & Corporate Change. Mar2000, Vol. 9 Issue 1, p1. 20p.
Autor:
Ogai, N.1, Nonaka, I.1, Toda, Y.1, Ono, T.1, Minegishi, S.1, Inou, A.1, Hachiya, M.1, Fukamizu, H.2 fukamizu@hama-med.ac.jp
Publikováno v:
Skin Research & Technology. Nov2018, Vol. 24 Issue 4, p630-635. 6p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 2 Graphs.
Autor:
Chomyn, A., Martinuzzi, A., Yoneda, M., Daga, A., Hurko, O., Johns, D., Lai, S. T., Nonaka, I., Angelini, C., Attardi, G.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1992 May . 89(10), 4221-4225.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2359299
Publikováno v:
In Livestock Science 2008 113(1):14-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Life Sciences 2006 79(7):686-694