Zobrazeno 1 - 10
of 2 884
pro vyhledávání: '"Non-thermal technology"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramezan, Yousef1,2 (AUTHOR) y.ramezan@iaups.ac.ir, Kamkari, Amir3 (AUTHOR), Lashkari, Armita4 (AUTHOR), Moradi, Donya1,2 (AUTHOR), Tabrizi, Abbas Najafi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1502-1527. 26p.
Autor:
Waghmare, Roji, Kumar, Manoj, Zhang, Baohong, Yadav, Rahul, Dukare, Ajinath, Radha, Chandran, Deepak, Nayi, Pratik, Hasan, Muzaffar, Dhumal, Sangram, Dharmarao, Trupti, Malik, Tanu, Sarma, Ruprekha, Biswas, Saurjaynee, Lorenzo, Jose M.
Publikováno v:
In Food Physics September 2024 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 108, Iss , Pp 106980- (2024)
To obtain high-quality cherry products, ultrasound (US) combined with five chemical pretreatment techniques were used on cherry prior to radio frequency vacuum drying (RFV), including carboxymethyl cellulose coating (CMC), cellulase (CE), ethanol (EA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/947fbda1df6c42469e86cf1dd3b5cbb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhu, Yuanyuan1,2 (AUTHOR), Zhang, Min1,3 (AUTHOR) min@jiangnan.edu.cn, Mujumdar, Arun S.4 (AUTHOR), Liu, Yaping5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 7, p4102-4123. 22p. 6 Diagrams, 5 Charts.
Publikováno v:
In LWT 1 November 2022 169