Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Non-starter lactic acid bacteria"'
Autor:
Svetoslav G. Dimov
Publikováno v:
BioTech, Vol 12, Iss 4, p 63 (2023)
This mini review deals with some controversial non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) species known to be both human and animal pathogens but also health-promoting and probiotic. The focus is on Lactococcus garvieae, two Streptococcus species (S. u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25e6ab0f009d48e9b9d42aa2a98eec0f
Autor:
Li Sun, Annika Höjer, Monika Johansson, Karin Hallin Saedén, Gun Bernes, Mårten Hetta, Anders H. Gustafsson, Johan Dicksved, Åse Lundh
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3796 (2023)
The maturation of a traditional Swedish long-ripened cheese has shown increasing variation in recent years and the ripening time is now generally longer than in the past. While the cheese is reliant on non-starter lactic acid bacteria for the develop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca157b48217245a9bf0ecbf86a86b965
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 83, Iss , Pp 104425- (2021)
This study was undertaken to assess the potential of Non-Starter Lactic Acid Bacteria (NSLAB) from Cheddar cheese to survive gastric transit and display probiotic-related traits including bile salt hydrolase activity, the ability to adhere to the gut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c7da17215bc496a9d319d76398082ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgio Giraffa
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2632 (2021)
Grana Padano (GP) is the most appreciated and marketed cheese with Protected Designation of Origin in the world. The use of raw milk, the addition of undefined cultures (defined as ‘sieroinnesto naturale’), the peculiar manufacturing proces, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad111e23dcec408cb1834cae80386844
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 1; Pages: 605
This work describes the phenotypic typing and complete genome analysis of LL441, a dairy Lactiplantibacillus plantarum strain. LL441 utilized a large range of carbohydrates and showed strong activity of some carbohydrate-degrading enzymes. The strain