Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Non-isothermal kinetic"'
Autor:
Du, Wang a, Ma, Liping a, ⁎, Yin, Xia a, Liu, Hongpan b, Xie, Longgui a, Luo, Yuetao a, Zhang, Wei c, Yang, Jie a, Dai, Quxiu a, ⁎
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 January 2025 504
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.O. Younes, Ayman, S. Refat, Moamen, A. Saad, Hosam, Majid A. Adam, Abdel, M. Alzoghibi, Omar, M. Alsulaim , Ghayah, Mohammed Alsuhaibani, Amnah
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia; Vol. 37 No. 4 (2023); 945-957
Magnesium, calcium, strontium, and barium complexes of uracil were prepared in a 2:1 ligand to metal ratio to investigate the ligational character of the uracil (Ura). The modes of chelation were explained depending on elemental analyses, FT. IR, 1H
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 5, p 616 (2020)
Red kidney bean (RKB) flour is a nutrient-rich ingredient with potential use in bakery products. The objective of this study was to investigate the viscoelastic properties and key quality parameters of a functional RKB flour in gluten-free cupcakes w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca6e225b95574066b734b5995940ccc3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 20, Iss 7, Pp 266-271 (2014)
Mazıdağı fosfat kayasının inert ( N2) ortamda ısıl bozunma kinetiği 2, 5, 10 ve 20 K dak-1 ısıtma hızlarında termal analiz teknikleri (TG/DTG) ile incelendi. TG ve DTG ölçümlerinde 873-1173 K sıcaklık aralığında fosfat kayasının
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/523b623e4de44817bc53cad01b52dafd
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 20, Iss 7, Pp 266-271 (2014)
Mazıdağı fosfat kayasının inert ( N2) ortamda ısıl bozunma kinetiği 2, 5, 10 ve 20 K dak-1 ısıtma hızlarında termal analiz teknikleri (TG/DTG) ile incelendi. TG ve DTG ölçümlerinde 873-1173 K sıcaklık aralığında fosfat kayasının
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d65189abca5450fa3fe1b5970caeb3a