Zobrazeno 1 - 10
of 373
pro vyhledávání: '"Non-conventional feeds"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fsahatsion H. Baragabr, Aklilu Hailemichael, Dawit Gebremichael Tedla, Hagos Hadgu Abreha, Getachew Animut
Publikováno v:
The Open Agriculture Journal. 13:207-214
Background: Acute shortage of feed and very poor quality of the available feeds during the dry season are the prime limiting factors for increasing the production and productivity of small ruminants in most agroecological zones of Ethiopia. Thus, the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Science & Technology; 2023, Vol. 6 Issue 4, p36-42, 7p
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e22373- (2023)
Background: The exploitations of non-conventional feeds for livestock have sparked great interest due to human-animal competition for conventional feedstuffs. The majority of animal feedstuffs are formulated with grains as the major ingredient, resul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ed536cdae8443eb843f74193c706f49
Publikováno v:
African Journal of Agricultural Research. 8:3384-3391
The study was conducted at the Aquaculture Research and Development Centre at Akosombo in Ghana to observe the growth and economic performance of the fingerlings of Oreochromis niloticus fed on diets prepared using different agro-industrial by-produc
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 78:115-122
A study was carried out to investigate the effects of feeding low quality non-conventional feeds (NCF) containing phenols and condensed tannins on the clinical profiles of sheep. Thirty-two Omani sheep were fed one of four diets with two base roughag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e16218- (2023)
Objective: This study was conducted to evaluate the effect of brewer's spent yeast (BSY) inclusion level and ensiling duration (ED) on fermentative, fungal load dynamics, and nutritional characteristics of brewer's spent-yeast based silage. Materials
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cad45244b00b4a1c9d63421df6d5449b
Autor:
Yisehak, Kechero1 (AUTHOR) yisehakkechero@yahoo.com, Adane, Kore2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Veterinary Medicine & Science. Nov2024, Vol. 10 Issue 6, p1-10. 10p.