Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Non-caloric sweeteners"'
Autor:
Galileo Escobedo, Mariana Buranelo Egea, Ernesto Roldan-Valadez, Christopher Peter-Corpe, Nallely Bueno-Hernández
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a21355803e19425fb9b7224f8c46b1a1
Publikováno v:
Journal of Advanced Biotechnology and Experimental Therapeutics, Vol 6, Iss 3, Pp 659-672 (2023)
The rise in popularity of non-caloric sweeteners (NCS) among obese and diabetic patients is due to their ability to provide a sweet taste without any caloric input. However, NCS consumption may be linked to metabolic disorders. The mechanisms behind
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51a771884a9845b4aead431b28a9bd70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verónica Sambra, Sandra López-Arana, Paola Cáceres, Karen Abrigo, Javiera Collinao, Alexandra Espinoza, Sabrina Valenzuela, Bielka Carvajal, Gabriel Prado, Rebeca Peralta, Martin Gotteland
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
The prevalence of obesity among Chilean adults and children is one of the highest worldwide. To fight the constant increase of non-communicable diseases and the growing sales of sugar-sweetened beverages, the Chilean government recently enacted a new
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40116a4d8c3944fb9321f01b939e6cb7
Publikováno v:
Andersen, S S H, Zhu, R, Kjølbæk, L & Raben, A 2023, ' Effect of non-and low-caloric sweeteners on substrate oxidation, energy expenditure, and catecholamines in humans — A systematic review ', Nutrients, vol. 15, no. 12, 2711 . https://doi.org/10.3390/nu15122711
The use of non- and low-caloric sweetener(s) (NCS and LCS) as a means to prevent overweight and obesity is highly debated, as both NCS and LCS have been proposed to have a negative impact on energy homeostasis. This systematic review aimed to assess
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::8e5dd1ee311360cc254a278b58b35abd
https://curis.ku.dk/ws/files/357478571/Andersen_et_al_Nutrients_2023_Vol_15_12_e2711_Review_.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/357478571/Andersen_et_al_Nutrients_2023_Vol_15_12_e2711_Review_.pdf
Autor:
Serhat Sezai Ҫiçek
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 8, p 1946 (2020)
Human sensation for sweet tastes and the thus resulting over-consumption of sugar in recent decades has led to an increasing number of people suffering from caries, diabetes, and obesity. Therefore, a demand for sugar substitutes has arisen, which in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d51f334d0dee4f078c6f3a3916a20958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.