Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Non-aqueous emulsions"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arias Montano. Repositorio Institucional de la Universidad de Huelva
instname
instname
Oil-in-oil phase change emulsions, composed of phase change materials (PCMs) dispersed in a continuous oily medium, have never been reported in the literature. The current study involves the formulation, stabilisation and characterisation of novel an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::de9aeaad045d812cd21c74b06040864f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ismael D. Bianco, Karina Lilian Bierbrauer, Marcelo Ramon Ceballos, Valentina Brailovsky, Dante M. Beltramo, Silvia L. Cuffini
Publikováno v:
Food Research International. 62:416-423
The hydrophobic polymer ethylcellulose (EC) has been used to structure vegetable oils and as a stabilizer of oil/water (o/w) emulsions, among other non food uses. In this work we show that EC dissolved in medium chain triglycerides (MCT) or soybean o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.