Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Non-GM"'
Autor:
Yan Long, Wentao Xu, Caiyue Liu, Mei Dong, Weixiao Liu, Xinwu Pei, Liang Li, Rui Chen, Wujun Jin
Publikováno v:
GM Crops & Food, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
ABSTRACTGenetically modified (GM) soybeans provide a huge amount of food for human consumption and animal feed. However, the possibility of unexpected effects of transgenesis has increased food safety concerns. High-throughput sequencing profiling pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6775e7cf4344426a66f1c9e7fde6ffa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Genome Editing, Vol 3 (2021)
CRISPR/Cas-based genome editing technologies have the potential to fast-track large-scale crop breeding programs. However, the rigid cell wall limits the delivery of CRISPR/Cas components into plant cells, decreasing genome editing efficiency. Establ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d48ef6ee36e44a4954b538c919b8639
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Vitamin K2 is an important vitamin for human health. Vitamin K2 enrichment in the human diet is possible by using vitamin K2-producing bacteria such as Lactococcus lactis in food fermentations. Based on previous observations that aerated cultivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5bdeecd9e654a00ad3f45714c3d74c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandra Marcon Gasperini, Alicia Rodriguez-Sixtos, Carol Verheecke-Vaessen, Esther Garcia-Cela, Angel Medina, Naresh Magan
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
There has been significant interest in the development of formulations of non-toxigenic strains of Aspergillus flavus for control of toxigenic strains to reduce the aflatoxin B1 (AFB1) contamination of maize. In the future, climate change (CC) abioti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf224c5c51964e53901c80a59d6bf239
Publikováno v:
British Food Journal, 2015, Vol. 117, Issue 10, pp. 2564-2581.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2014-0380
Publikováno v:
Mycotoxin Research
There is little knowledge of the microbial diversity, mycotoxins and associated secondary metabolites in GM maize and isogenic non-GM cultivars (cvs). This study has quantified the microbial populations and dominant fungal genera in 6 cvs of each typ
Autor:
Roselawatee Toae, Klanarong Sriroth, Chareinsuk Rojanaridpiched, Vichan Vichukit, Sunee Chotineeranat, Rungtiva Wansuksri, Pathama Chatakanonda, Kuakoon Piyachomkwan
Publikováno v:
Plants, Vol 8, Iss 11, p 447 (2019)
Waxy cassava roots of nine varieties successfully developed in Thailand by a non-genetic modification (non-GM), conventional breeding method were used for extracting starches and their starch physico-chemical properties were evaluated and compared wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1da75bb285664f03b7068fe36ff4099d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.