Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nolic V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kolitsida P; https://ror.org/03qxff017 Department of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Nolic V; https://ror.org/03qxff017 Department of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Zhou J; https://ror.org/022fs9h90 Department of Biology, University of Fribourg, Fribourg, Switzerland., Stumpe M; https://ror.org/022fs9h90 Department of Biology, University of Fribourg, Fribourg, Switzerland., Niemi NM; https://ror.org/01yc7t268 Department of Biochemistry and Molecular Biophysics, Washington University, St. Louis, MO, USA., Dengjel J; https://ror.org/022fs9h90 Department of Biology, University of Fribourg, Fribourg, Switzerland., Abeliovich H; https://ror.org/03qxff017 Department of Biochemistry, Food Science and Nutrition, Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel hagai.abeliovich@mail.huji.ac.il.
Publikováno v:
Life science alliance [Life Sci Alliance] 2024 Mar 14; Vol. 7 (6). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 14 (Print Publication: 2024).