Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Nkukwana, T.T."'
Autor:
Nkukwana, T.T., Muchenje, V., Pieterse, E., Masika, P.J., Mabusela, T.P., Hoffman, L.C., Dzama, K.
Publikováno v:
In Livestock Science March 2014 161:139-146
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2010 21(7):815-819
Autor:
Nkukwana, T.T.1 (AUTHOR) thobela.nkukwana@up.ac.za
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science. 2018, Vol. 48 Issue 5, p869-884. 16p.
Publikováno v:
Canadian Journal of Animal Science; Sep2022, Vol. 102 Issue 3, p420-430, 11p
Autor:
Dotsenko, Anna1 (AUTHOR) a.dotsenko@fbras.ru, Sinelnikov, Igor1,2 (AUTHOR) sinelnikov.i@list.ru, Zorov, Ivan3 (AUTHOR) inzorov@mail.ru, Denisenko, Yury1,2 (AUTHOR) denisenkoyura@mail.ru, Rozhkova, Aleksandra1 (AUTHOR) a.rojkova@fbras.ru, Shcherbakova, Larisa2 (AUTHOR) a.rojkova@fbras.ru
Publikováno v:
Toxins. Dec2024, Vol. 16 Issue 12, p540. 17p.
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 45, No 4 (2015); 362-370
South African Journal of Animal Science, Volume: 45, Issue: 4, Pages: 362-370, Published: 2015
South African Journal of Animal Science, Volume: 45, Issue: 4, Pages: 362-370, Published: 2015
The intestinal morphology and pH of digesta of broiler chickens at 35 days old were studied. Birds were reared on these dietary treatments (T). T1, positive control, contained 668 g salinomycin and 500 g zinc bacitracin per kg of feed. Treatments, T2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.