Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"Njuguna, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A growing body of literature focuses on the importance of peer effects for farmers adoption decisions. However, little is known on how interventions affect networks. We are analyzing network changes and the influence of peer effects on the adoption o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::cb7e93aec980006bc8f1598c407ce2c1
An important driver of household dietary diversity is nutrition knowledge which can be improved through access to nutrition information. However, in many rural areas, formal flow of nutrition information is limited, and social networks could play an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5c461bafe047a04bd070aad033f1a92d
Autor:
Ogutu, S., Fongar, A., Godecke, T., Jackering, L., Mwololo, H., Njuguna, M., Wollni, M., Qaim, M.
We analyze how agricultural extension can be made more effective in terms of increasing smallholder farmers adoption of pro-nutrition technologies, such as biofortified crops. In a randomized controlled trial with farmers in Western Kenya, we impleme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::26ac0f4fa32abe373407afe2fceaaa9b