Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Njoku Uche"'
Autor:
Agomuo Emmanuel, Amadi Peter, Ogunka-Nnoka Charity, Amadi Benjamin, Ifeanacho Mercy, Njoku Uche
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 24, Iss 6, p A601 (2017)
The knowledge of the chemical composition of unpopular sources of edible oils has become paramount to supplement the usage of widely known vegetable oils. In this study, the gas chromatographic quantification of fatty acids and phytochemicals was car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46c4d151f9ae4586b4b6270477055e27
Autor:
Bairos, Jordan A., Njoku, Uche, Zafar, Maria, Akl, May G., Li, Lei, Parlakgul, Gunes, Arruda, Ana Paula, Widenmaier, Scott B.
Publikováno v:
In BBA - Molecular and Cell Biology of Lipids August 2024 1869(6)
Publikováno v:
In Translational Research April 2021 230:44-54
Publikováno v:
In Journal of Taibah University Medical Sciences February 2021 16(1):93-101
The Relationship between Pain and Vascular Function Biomarkers in Dysmenorrheal University Students.
Autor:
Njoku, Uche Chinedu1, Amadi, Peter Uchenna2 Peter_amadi@uniport.edu.ng, Agomuo, Emmanuel Nnabugwu2, Bhebhe, Michael3
Publikováno v:
Chonnam Medical Journal. Sep2020, Vol. 56 Issue 3, p186-190. 5p.
Publikováno v:
Iranian Journal of Basic Medical Sciences
Objective(s): In order to recommend a more effective approach to manage insulin resistance, we monitored the activities of glycolytic kinases, insulin signaling molecules, and incretin hormones and identified the possible targets related to the insul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Technology. 5:106-112
This study investigated the chemical composition and physiochemical properties of matured stems of Opuntia dillenii grown in Nigeria in accordance with standard procedures. The proximate analysis revealed moisture content (11.20%), crude protein (11.
Publikováno v:
Journal of the American College of Nutrition; Nov/Dec 2021, Vol. 40 Issue 8, p689-698, 10p