Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Njoku, Obioma Uzoma"'
Autor:
Ogbodo, John Onyebuchi, Egba, Simeon Ikechukwu, Ogbodo, Chizaramekpere Grace, Onwurah, Ikechukwu Emmanuel, Njoku, Obioma Uzoma
Publikováno v:
In Heliyon 15 September 2024 10(17)
Autor:
Ugwu, Daniel Onyedikachi, Joshua, Parker Elijah, Obalum, Sunday Ewele, Dedan, Ndeari King, Njoku, Obioma Uzoma
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture; Oct2024, Vol. 13 Issue 4, p1-9, 9p
Autor:
Apeh, Victor Onukwube, Njoku, Obioma Uzoma, Nwodo, Fred Okwesili C., Chukwuma, Ifeoma Felicia, Emmanuel, Adegboyega Abayomi
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry February 2022 15(2)
Publikováno v:
In Chinese Journal of Natural Medicines March 2015 13(3):183-191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ezeanyika Lawrence Uchenna Sunday, Uroko Robert Ikechukwu, Njoku Obioma Uzoma, Orjiakor Chidiogo Anthonia
Publikováno v:
Biomedical Research. 30
This study investigated nutritive properties of aqueous extract of J. carnea leaves and its effects on haematological and biochemical indices of anaemia induced male Wistar albino rats. In the nutritional study, proximate composition, phytochemicals,
Autor:
Bayim P.R. Bayim, Njoku Obioma Uzoma, Ezeh Sabinus Oscar, Okoroafor Prince Odilichukwu, B. C. Nwanguma, Victor Eshu Okpashi
Publikováno v:
African Journal of Biological Sciences. 3:88
Saccharomyces cerevisiae was obtained from palm wine and used for the extraction of peroxidase. Peroxidase isolated from Saccharomyces cerevisiae was partially purified and characterized. A twelve-day pilot study was carried out which gave the highes