Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Njoku, D."'
Publikováno v:
In BJA Education December 2024 24(12):458-467
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; Jan2024, Vol. 28 Issue 1, p61-68, 8p
Autor:
Eziuka, J. E., Onyeachu, B. I., Njoku, D. I., Nwanonenyi, S. C., Chidiebere, M. A., Oguzie, E. E.
The drift towards the application of green inhibitors to mitigate acid corrosion of steel continues to encourage research into developing highly effective inhibitors derived from crude extracts of plant parts. The study investigates the inhibition be
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::70a5918a6f53129eba68f6bafaa38217
Autor:
Chijioke, U., Iro, U. J., Osodeke, S. C., Ogunka, N. P., Okoye, B. C., Abah, S. P., Njoku, D., Egesi, C.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 3 (2022); 175-179
Fufu is a fermented pasty food product commonly consumed in West Africa. A study aimed at determining the influence of genotypes and environment on material loss during processing, product yield and physicochemical properties of the intermediate fufu
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 2 (2022); 337-340
Cassava roots are processed into different types of products such as gari, lafun, landang, fufu, flour, chips, starch, akara, meal, ighu, syrups, dextrins, and alcohol. Characterizing the food and industrial potentials of different cassava varieties
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.