Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa"'
Autor:
Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 3 253-262
Akademik Gıda
Akademik Gıda
In this study, the drying properties of apple slices dried at different microwave powers and in different hot air were investigated and compared. Depending on the increase in microwave power, an increase in drying rate and effective moisture diffusiv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa1 munizam@kmu.edu.tr, Nas, Sebahattin2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. nis-haz2019, Vol. 17 Issue 2, p232-242. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Maillard reaksiyonu sonucu oluşan akrilamidin toksik nitelikte bir bileşik olduğu bildirilmektedir. Isı Maillard esmerleşme ürünleri oluşumuna yol açtığı koşullarda ayrıca gıdalarda akrilamid oluşumuna da neden olabilmektedir. Akrilam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3145::b3261f41ce206135a5c77e25e5ee4715
https://hdl.handle.net/11492/4314
https://hdl.handle.net/11492/4314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa1 munizam@kmu.edu.tr, Akın, Nihat2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. 2017, Vol. 15 Issue 1, p43-50. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.