Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Niyukuri, J."'
Autor:
Niyukuri, J., Sindayikengera, S., Nteziryayo, V., Karikurubu, J. F., Muvunyi, R., Hafashimana, A.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Volume: 82, Article number: e268209, Published: 16 JAN 2023
The objective of seed extracts from Anisophyllea boehmii and Aframomum sanguineum were to evaluate their ability to stabilize against oxidation of oils exposed to sunlight on one hand and subjected to high temperatures on the other hand. Determinatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::c6117ef4206dd985231b1420c8078c2e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842022000100789&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842022000100789&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niyukuri, J., Sindayikengera, S., Nteziryayo, V., Karikurubu, J. F., Muvunyi, R., Hafashimana, A.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology; 2022, Vol. 82, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niyukuri J; Food Sciences Laboratory Department of Biology Faculty of Sciences Semlalia Cadi Ayyad University Marrakech Morocco.; Department of Food Science and Technology Faculty of Agronomy and Bioengineering University of Burundi Bujumbura Burundi.; Food Science and Technology Research Center (CRSTA) University of Burundi Bujumbura Burundi., Raiti J; Food Sciences Laboratory Department of Biology Faculty of Sciences Semlalia Cadi Ayyad University Marrakech Morocco., Ntakarutimana V; Department of Chemistry Faculty of Science University of Burundi Bujumbura Burundi.; Research Center in Natural Sciences and the Environment (CRSNE) University of Burundi Bujumbura Burundi., Hafidi A; Food Sciences Laboratory Department of Biology Faculty of Sciences Semlalia Cadi Ayyad University Marrakech Morocco.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2020 Nov 01; Vol. 9 (1), pp. 111-122. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 01 (Print Publication: 2021).