Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Niu Yubao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Huan, Yao Xuedong, Wei Shiyu, Zheng Xia, Niu Yubao, Cao Yuxue, Zhu Rongguang, Zang Yongzhen
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 13:73-82
The purpose of this research is to investigate the kinetics of nutrient’s change (vitamin C, reducing sugar, and total acidity) of winter jujube slices that are submitted to drying at different temperatures (55, 60, 65, and 70°C) and air velocitie
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhu Rongguang, Cao Yuxue, Yao Xuedong, Liu Huan, Hong-Wei Xiao, Zheng Xia, Wang Qiang, Niu Yubao, Zang Yongzhen
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Oct2024, Vol. 40 Issue 19, p33-41. 9p.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Mar2024, Vol. 40 Issue 6, p134-145. 12p.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Mar2024, Vol. 40 Issue 6, p101-110. 10p.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Mar2024, Vol. 40 Issue 6, p90-100. 11p.