Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Niu XX"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niu XX; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17, Qinghua Donglu, Beijing 100083, China., Deng LZ; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China., Wang H; School of Food Science, Nanjing Xiaozhuang University, Nanjing, China., Wang QH; Agricultural Mechanization Institute, Xinjiang Academy of Agricultural Sciences, Urumqi 830091, China. Electronic address: wangqh1201@126.com., Xu MQ; Institute of Agro-Products Storage and Processing, Xinjiang Academy of Agricultural Sciences, Urumqi, China., Li SB; Love Nest Biotechnology (Changzhou) Co., Ltd, Changzhou 213017, Jiangsu, China., Okaiyeto SA; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17, Qinghua Donglu, Beijing 100083, China., Xiao HW; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17, Qinghua Donglu, Beijing 100083, China. Electronic address: xhwcaugxy@163.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 15; Vol. 458, pp. 140093. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 18.
Autor:
Niu XX; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17 Qinghua Donglu, Beijing 100083, China., Deng LZ; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China., Wang H; School of Food Science, Nanjing Xiaozhuang University, Nanjing, China., Wang QH; Agricultural Mechanization Institute, Xinjiang Academy of Agricultural Sciences, Urumqi, Xinjiang 830091, China. Electronic address: wangqh1201@126.com., Xu MQ; Institute of Agro-products Storage and Processing, Xinjiang Academy of Agricultural Sciences, Urumqi, Xinjiang, China., Li SB; Love Nest Biotechnology (Changzhou) Co., LTD, Changzhou 213017, Jiangsu, China., Okaiyeto SA; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17 Qinghua Donglu, Beijing 100083, China., Xiao HW; College of Engineering, China Agricultural University, P.O. Box 194, 17 Qinghua Donglu, Beijing 100083, China. Electronic address: xhwcaugxy@163.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 24, pp. 141724. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 24.
Autor:
Xu YX; Department of General Practice, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai 200032, China., Niu XX; Department of Nutrition, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai 200032, China., Xu BL; Department of Gastroenterology and Hepatology, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai 200032, China., Ji Y; Department of Pathology, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai 200032, China., Yao QY; Department of Gastroenterology and Hepatology, Zhongshan Hospital, Fudan University, Shanghai 200032, China. qunyanyao@163.com.
Publikováno v:
World journal of clinical cases [World J Clin Cases] 2024 Jul 16; Vol. 12 (20), pp. 4427-4433.