Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Niu, Yongwu"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 37-42 (2024)
In order to improve the phenomenon that frozen cooked noodles are susceptible to the formation of ice crystals and quality deterioration during storage, the effects of mannosylerythritol lipids (MELs) versus sucrose ester (SE) on the proportion of fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c80e2dd25b346778624d01002b15280
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 80-86 (2024)
The antibacterial activity and mechanism of rhamnolipids (RLs) against Bacillus cereus spores were analyzed from the aspects of appearance, morphology, and cell membrane state. The results showed that minimum inhibitory concentration (MIC) and minimu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37a113e4ca5d4e20a6f605f5fa71cf87
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 1, Pp 392-403 (2023)
A large number of grains are contaminated with aflatoxin B1 (AFB1) every year, which causes great harm to the health of humans and livestock. The biodegradation of AFB1, which has the advantages of strong substrate specificity and mild reaction condi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0800b7a56a984820a71ec1ee91bc0fc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Niu, Yongwu1,2 (AUTHOR) niuyw@haut.edu.cn, Sun, Yiming2 (AUTHOR), Yang, Yanxiao2 (AUTHOR), Niu, Ben2 (AUTHOR), Wang, Yuchen2 (AUTHOR), Qiao, Shan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 19, p6946. 15p.
Publikováno v:
In Food Control December 2019 106
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 February 2019 123:291-299
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2019, Vol. 7 Issue 3, p937-948. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.