Zobrazeno 1 - 10
of 396
pro vyhledávání: '"Nitrogen catabolite repression"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Background The construction of protein expression systems is mainly focused on carbon catabolite repression and quorum-sensing systems. However, each of these regulatory modes has an inherent flaw, which is difficult to overcome. Organisms a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e8029fc759941b1a1607ba2656b6568
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 19, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Abstract Background Saccharomyces cerevisiae wine strains can develop stuck or sluggish fermentations when nutrients are scarce or suboptimal. Nutrient sensing and signaling pathways, such as PKA, TORC1 and Snf1, work coordinately to adapt growth and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fd9d4267d2244b2be87ab583e199f03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lana O’Hara Souza Silva, Thalison Rodrigues Moreira, Relber Aguiar Gonçales, Mariana Vieira Tomazett, Juliana Alves Parente-Rocha, Karine Mattos, Juliano Domiraci Paccez, Orville Hernandez Ruiz, Maristela Pereira, Célia Maria de Almeida Soares, Simone Schneider Weber, Vanessa Rafaela Milhomem Cruz-Leite, Clayton Luiz Borges
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 10, p 2011 (2022)
Nitrogen is a crucial nutrient for microorganisms that compose essential biomolecules. However, hosts limit this nutrient as a strategy to counter infections, therefore, pathogens use adaptive mechanisms to uptake nitrogen from alternative sources. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/936be86f63a04fa88f3fcb0dc6d14f59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 3, p 181 (2021)
Wine strains of Saccharomyces cerevisiae have to adapt their metabolism to the changing conditions during their biotechnological use, from the aerobic growth in sucrose-rich molasses for biomass propagation to the anaerobic fermentation of monosaccha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99f6183c8f1146a3bc219953006d044b